Billigare att bada i sommar


Posted 11 månader sedan in Leva & Bo

Dire Straits
Imorgon är nu

Det går att associera mycket till sommaren men bad är nog en av de starkaste.

 

Ibland har man inte möjlighet eller tid att ta sig iväg till sjöar för att bada och då är det skönt att vi har badanläggningar i Örebro. Med rådande bevattningsförbud kommer också många pooler i hemmiljö att stå torra och därför har Fritidsnämnden bestämt sig för att sänka priset på familjebiljetter på Örebrobaden från 150 till 100 kronor. Det lägre priset gäller från den 1 juni till den 31 augusti.

Värt att notera är att Hagabadet och Brickebackens bad kommer hålla stängt mellan den 11 juni och den 20 augusti på grund av underhållsarbeten i bassängerna. Eyrabadet har dock öppet under hela sommaren.

– I ett ansträngt läge som detta är det bra att vi kan hitta relativt enkla lösningar som ändå gör en stor skillnad för många av våra barnfamiljer, säger Jonas Håård (S), ordförande i fritidsnämnden, i ett pressmeddelande.

När det gäller de plaskdammar som finns runt om i stan kommer endast den i Stadsparken att fyllas under bevattningsförbudet. Det finns även planer på att sätta in bussar till badsjöar men det är inte klart i skrivande stund.

(Visited 3 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Örebro Brew Fest 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.