Cirkuskonster på sommarlovet


Posted 10 månader sedan in Leva & Bo

Dire Straits
Imorgon är nu

Cirkus Cirkör har dragit ut på vägarna under 20 somrar och anordnat cirkus-workshops. Den här sommaren är inget undantag och den 26 juni är det dags för Örebrokidsen i lokalen Globen i Brunnsparken.

 

Cirkörpedagogerna har packat sina bilar fulla med cirkusutrustning och erbjuder workshops där man får prova på grunddisciplinerna i en modern cirkus som exempelvis jonglering, akrobatik och lindans. Dessutom anordnar man en cirkusinspirerad parkourworkshop där man får lära sig akrobatik och att ta sig fram på alla möjliga och omöjliga sätt.

Workshoparna är öppna för alla oavsett kunskapsnivå och pedagogerna anpassar undervisningen så att så många som möjligt ska kunna utmana och utveckla sig själva på sin egen nivå. Det man behöver ta med sig är oömma kläder, bra och stadiga skor, vattenflaska och frukt.
Totalt pågår workshoparna under fem dagar och veckan avslutas med en stor show för familj och vänner där barnen får visa upp vad de lärt sig.

Lägsta ålder för nycirkus är 7 år och för parkour 10 år. Biljetterna kostar 435 kronor för hela veckan och kan köpas via Tickster.

Cirkusworkshoparna är ett samarbete mellan ABF, Riksteatern och Folkets hus och parker.

(Visited 4 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Örebro Brew Fest 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.