Nytt färglopp i sommar


Posted 10 månader sedan in Leva & Bo

Dire Straits
Imorgon är nu

Har du deltagit i den senaste årens Color me rad-lopp? Gör dig redo, det blir ett färgglatt lopp i år också.

 

Visserligen nu under det något krångligare namnet Color obstacle rush men principen är detsamma. Spring, jogga gå eller kryp fram och bli bombad med färger. I det nya konceptet finns nu även hinder man måste ta sig över, eller runt. Man kan nämligen strunta i de hinder som inte känns roliga.

Enligt den officiella webbsidan bjuds man bland annat på detta: en unik färgpulverblandning, springa genom en korseld av tvättsvampsbollar, glida nerför jätterutschkanor, tävla med kängurubollar och slingra sig genom ett hav av gigantiska uppblåsbara bollar. Banan är 5 kilometer lång och det beräknas ta 30-60 minuter att ta sig igenom den.

Värt att tänka på är att barn mellan 12 och 45 år endast får delta i sällskap av en vuxen och hindren är enbart anpassade för vuxna. De som är yngre än 12 år får sysselsätta sig på annat vis. Priset för att utsättas för allt detta är 524 kronor men anmäler du ett lag på minst fyra personer får alla 10 procent rabatt. I avgiften ingår en officiell t-shirt, en egen färgpåse och en medalj.

Color obstacle rush går av stapeln ute vid Örebrotravet den 17 juni.

(Visited 3 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Örebro Brew Fest 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.