Samlarbilsmässan tillbaka


Posted 2017-02-17 in Leva & Bo

Imorgon är nu
Nollnitton online banner

Den 25-26 mars återkommer den populära Samlarbilsmässan som för första gången slog upp dörrarna förra våren. Precis som förra året är temat för de två mässdagarna Från vrak till pärla.

 

När mässan debuterade i Örebro förra året blev den en omedelbar succé hos de som är intresserade av äldre och vackra bilar, och arrangörerna Gran Turismo, Klassiker och Moped såg att det fanns ett klart intresse av att genomföra den igen.

Under två dagar kommer bilintresserade att kunna se bilar i varierande skick, de som vårdats och mekats med med en intensitet som gjort dem just till pärlor, och bilar som bara är i början av att få ett nytt liv, de så kallade vraken som ändå har potential. I mitten av mässhallen kommer det under de två dagarna att finnas en verkstad där man kommer att kunna följa det spännande arbetet med att ge en äldre bil ett nytt liv. Men det är ju inte bara bilar som kan vara gamla klassiker, detta gäller även för mopeder, och under mässans gång kommer magasinet Moped att bjuda på en kavalkad av mopeder från olika år.

För de som själva är intresserade av att bygga om och renovera bilar kommer det att finnas en stor reservdels och kuriosamarknad, där man också kommer att hitta bilar som är till salu, i den händelse man vill skaffa sig något att arbeta med.

Man välkomnar också utställare av bilar som man arbetat med både pågående renoveringar och färdiga resultat, inte minst vill man hylla 50-åringarna, det vill säga de bilar som kom ut under 1967, samtidigt som man också söker Volvo och Saab specifikt, och då vill man gärna se ovanligt fina, eller bara ovanliga exemplar av dessa folkhemsklassiker. För mer information, se webbsidan samlarbilsmässan.se.

(Visited 4 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Örebro Brew Fest 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online
Imorgon är nu

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.