Socialt engagemang och guldkorn


Posted 2017-04-15 in Leva & Bo, Näringsliv

Imorgon är nu
Nollnitton online banner

City Örebros branschfest är över för i år och sex näringsidkare har gått hem med diplom som bevis på att örebroarna röstat fram dem i de aktuella kategorierna.

 

Att låta örebroarna rösta fram sina favoriter bland stadens butiker och restauranger har blivit ett både populärt och återkommande evenemang. När man samlades för årets branschfest var det dags att presentera de som fått de flesta rösterna. I kategorin Bästa Bemötande var det Örebro Ost som fått sina röster för att råd och kunskap alltid levereras med ett leende. Årets Butik blev Conspiracy with WeSC med motiveringen att man är en butik som inspirerar och lockar många olika målgrupper med sin butik och inredning.

Restaurangen Fratellis blev vinnare i kategorin Årets Café/Restaurang tack vare den goda maten och höga trivselfaktorn kunderna upplever.

Den nyligen påbörjade byggnationen av Sveriges modernaste kvinnohus och deras särskilda omtanke med samhällets utsatta gjorde att John Ekströms Bygg AB röstades fram till Årets Fastighetsägare. Ytterligare en av kvällens vinnare står upp för samhällets utsatta och det är Örebro Stadsmission som gick hem med diplomet för Årets Nykomling då deras sociala engagemang och arbete kring hållbar utveckling attraherar örebroarna. Sist men absolut inte minst blev Petter Stordalens senaste etablering i Örebro, Clarion Collection Hotel Borgen, Årets Uppstickare med motiveringen att det är ett guldkorn där man kan övernatta eller bara mötas en stund och njuta av historiens vingslag. Kanske i kombination med en Afternoon Sweets.

– I år är det nionde året som vi uppmärksammar några av stadskärnans alla fantastiska verksamheter. Även i år har örebroarna fått rösta fram sina favoriter. Vi vill belöna gott entreprenörsskap, goda idéer, hårt arbete, hög servicegrad och vi tror på vikten av de goda exemplens makt, menar Stina Storm, vd för City Örebro.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)
Imorgon är nu

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.