Sommarens Tisdagsträffar


Posted 9 månader sedan in Kultur, Leva & Bo

Imorgon är nu
Nollnitton online banner

De årligen återkommande Tisdagsträffarna i Wadköping är i full gång.

 

Hittills har 4 tisdagar avverkats men det finns fler kvar på programmet innan sommaren är över. Den 18 juli är det dags för den lekfulla föreställningen Ludde och hans lillasyster – om att vara syskon, ta ansvar och glädjen i att leka tillsammans.

Eva Funk är känd från SVT:s Barnkanal där hon haft program på olika teman som Evas Sommarplåster, Evas Vinterplåster och Evas Funkarprogram. Till Tisdagsträffen kommer hon tillsammans med Hönapöna och sätter upp Det Stora Äventyret, en föreställning som vänder sig till barn i åldrarna 4-8 år. Hönapöna har fått i uppdrag att bege sig till Honungslandet för att rädda alla blommor, men istället försvinner hon. Var finns hon någonstans?

Allsång är populärt och tisdagen den 1 augusti är det barnens tur när de mest kända barnsångerna sjungs tillsammans med Karin K från Systrarna K, Johan Elander och Carl Herlitz.

Sommarens Tisdagsträffar i Wadköping avslutas med föreställningen Varför gråter pappan den 8 augusti. Föreställningen är baserad på Kristina Murray Brodins bok med samma namn och handlar om Alvdis och Hamsa som ser en pappa som gråter. Varför gör han det?

Tisdagsträffarna hålls på Spelgården i Wadköping och börjar klockan 14.00. Inträde 50 kronor för alla över 2 år. Biljetter kan du köpa i förväg via Tickster eller betala kontant eller med Swish på plats.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Imorgon är nu

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.