Tattoo Mess 2016


Posted 2016-10-21 in Kultur, Leva & Bo

Dire Straits
Imorgon är nu

Tattoo Mess är Örebros första och därmed äldsta tatueringsmässa och arrangeras i år för fjärde året i rad. Mässan har i år utökats till två dagar och bjuder på en blandning av de bästa tatuerarna från Örebro och övriga Sverige.

 

Hit kan du gå för att titta på deras arbete, lyssna på musik, ta en öl och en bit mat – och självklart fixa den där tatueringen du gått och drömt om ett tag. En del tatuerare kräver att du bokar tid i förväg medan andra har drop-in under mässan vilket innebär att du kan gå runt och leta efter just din favorit innan du bestämmer dig. För den som vill förhandsboka gäller det att ta kontakt med just den tatuerare du vill gadda dig hos, arrangörerna bakom Tattoo Mess förmedlar inga bokningar.

Oavsett om du skaffar en ny tatuering eller har en sedan tidigare kan du delta i någon av tävlingarna under dagarna. Bland tävlingskategorierna hittar man black and grey, populärkultur, best of day och best of mess.

I mässans bar har man fullständiga rättigheter där man förutom fika och mat kan servera öl, cider, vin och drinkar. Självklart finns det både alkoholfria och vegetariska alternativ vad det gäller dryck respektive mat. Musikunderhållningen under dagarna står Mika Olavi och Art Nation för.

Tattoo Mess öppnar klockan 16 den 28 oktober och slår igen portarna klockan 23 den 29 oktober.

(Visited 5 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Örebro Brew Fest 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.