Does anybody wanna funk?


Posted 8 månader sedan in Musik

Nollnitton online banner

Han spelar gitarr hur bra som helst, han sjunger alldeles förträffligt och han skriver alldeles utsökta låtar. Att Paulo Mendonca inte är en världsartist är ännu en av dessa märkliga företeelser i musikvärlden.

 

Fel typer av spelningar på fel platser med fel människor – mer än så behövs inte för att karriären inte ska lyfta mot internationella höjder för Paulo Medonca. Och detta trots turnéer med Tina Turner och samarbete med Jeff Scott Soto.

Däremot har andra musiker lyckats med låtar som han har skrivit. Bland annat Kevin Borg och Craig David där det är Paulo Mendonca som skrivit ”Officially Yours”. Och så har han samarbetat med klocktillverkaren Swatch där Paulo står bakom de melodier klockorna kan spela.

Nu är i varje fall hans femte studioplattan på gång. Den här gången vore det väl ändå självaste xxx om det inte skulle lyckas för Sveriges funkkung numero uno. En kort turné med stop på East West blev det för att bland annat lansera senaste singeln ”U got 2 believe”. Spelningen kan kort sammanfattas med orden: tight, välspelat och hjärtligt.

 

[nggallery id=106]

(Visited 8 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nollnitton online

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.