Glittrande godnattsagor på Frimis Salonger


Posted 7 månader sedan in Kultur, Musik

Imorgon är nu
Nollnitton online banner

Förra året firade lokala legendarerna i Fashion Pack 20 år med en glittrande serie jubileumsföreställningar. Att sammanfatta och fira karriären betydde ingalunda att de skulle lägga av för nu är de tillbaka med nytt material.

 

Efter åtta år med utsålda föreställningar och idel publikrekord på Villa Strömpis tar Thomas Johansson och hans ensemble nu steget in på Frimis Salonger med start den 13 oktober.

Fashion Pack startades 1996 och har under åren blivit en av Sveriges mest framgångsrika dragshowgrupper med turnéer landet runt och uppträdanden för delar av det svenska kungahuset. Dessutom har gruppen vunnit pris som ”Årets Drag” på Gaygalan. Fashion Pack har otaliga gånger jämförts med After Dark och Thomas Johansson blev tidigt omskriven som ”Örebros Christer Lindarw”.

Årets show har fått det kittlande namnet ”Bedtime stories” och medverkande är Thomas Johansson, Magnus Bertelsen, Joel Götell, Kevin Reyes, Roffe Öhlund och Nils Wengström. De utlovar en sprakande show som bjuder på häftig dans, sprakande scenkläder och massor av skratt och galna parodier. Självklart blir det även det som kanske kännetecknar Fashion Pack bäst – snabba klädbyten. Allt såklart förpackat med en stor dos glitter och glamour.

Biljetter kan köpas till enbart föreställningen samt till föreställningen plus matpaket. Tvårättersmenyn som serveras består av kantarellsoppa med rotfruktschips till förrätt samt helstekt fläskfilé med Karl Johan-svampsåsoch råstekt potatis. Varmrätten kan bytas ut mot gröna biffar med linsgryta för den som vill ha en helt vegetarisk meny.

Biljetterna köper du online via Tickster.

(Visited 7 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Örebro Brew Fest 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online
Imorgon är nu

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.