Martin Stenmarck till vårens sista Radiosessions


Posted 10 månader sedan in Musik

Dire Straits
Imorgon är nu

Radiosessions kör sin våravslutning på Konserthuset i Örebro den 31 maj. Konceptet, för er som missat det, är att varva musik med samtal med en inbjuden artist. Den här kvällen är det Martin Stenmarck som är inbjuden till programledaren Arne Holmbergs soffa.

 

Martin torde vara välkänd i Örebro och har firat stora framgångar som soloartist. Han har också varit framgångsrik på musikalscener med huvudroller i bland annat Jesus Christ Superstar och West side story. Tillsammans med brodern David ligger han dessutom bakom succékonceptet Ladies night.

Som vanligt inleds kvällen i vinylhörnan där Arne och Martin vänder skivor och pratar musikminnen. Dessutom gästas Radiosessions av Annika Rosdahl från Nyckelfonden samt forskare från Universitetssjukhuset Örebro som deltar i samtalet. Nyckelfonden är en stiftelse som bildades redan 1989 för att stödja medicinsk forskning på Universitetssjukhuset Örebro. Genom bidrag från företag, organisationer och privatpersoner bidrar stiftelsen till forskning som sedan kommer till nytta för patienter inom vården.

– Vi vill inte att det ska bli som en vanlig konsert med vi och dom. Därför varvar vi livemusik med samtal med artisten. Meningen är att inget ska kännas tvunget. Publiken kan äta, prata och lyssna en stund om de har lust, sa Micke Dahlén, en av initiativtagarna, i en intervju tidigare i år.

Precis som vanligt backas Martin Stenmarck upp av Radiosessions husband, Rymdklang electric orchestra. Kvällen startar klockan 18.30 och biljetter kan du köpa via Örebro Konserthus webbsida.

(Visited 4 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Örebro Brew Fest 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.