Miss Li åker på albumturné våren 2018


Posted 5 månader sedan in Musik

Imorgon är nu
Nollnitton online banner

Fredagen 24 november släppte Miss Li sitt nya album ”A Woman’s Guide To Survival” och efter fyra singelsläpp, en bejublad sommarturné, ett omskrivet dopp i Skellefteälven och ett rykande färskt albumsläpp är det nu klart att Miss Li ger sig ut på turné under våren 2018. Biljetterna släpptes 29 november.

 

Det har varit ett hektiskt år för Miss Li. Sedan releasen av singeln ”Aqualung” i januari har hon genomfört en sommarturné, släppt ytterligare tre singlar, spelat in en turnédagbok och arbetat fram ett nytt album. Miss Li och hennes producent/låtskrivarkompanjon Sonny Gustafsson är även flitigt anlitade låtskrivare till andra artister och medverkade senast på ”Kids in Love”, titelspåret på EP:n signerad den norska stjärnproducenten Kygo.

I maj släppte Miss Li den Janis Joplin-inspirerade powerballaden ”Love Hurts” som utgjorde startskottet för en intensiv sommar där gig på Sveriges största festivaler varvades med nattligt albumarbete. Fredagen 24 november släpptes albumet ”A Woman’s Guide To Survival”. 

Nu är det klart att Miss Li tar med sig sitt nya material ut på vägarna under våren 2018 med turnéstart i Lund den 7 april. 

– Den gångna sommarens turné var verkligen en av de roligaste som jag och mitt band gjort. Någonsin. Jag har verkligen lagt min själ i det nya albumet, och jag kan knappt bärga mig tills jag och mitt band får spela detta live, hälsar Miss Li via ett pressmeddelande.

Miss Li anländer till Örebro 28 april för en spelning på Frimis Salonger.

 

Turnéplan
7 april – Lund, Mejeriet
8 april – Vara, Vara Konserthus
13 april – Uppsala, Katalin
14 april – Skellefteå, Folkparken
18 april – Göteborg, Pustervik
20 april – Stockholm, Vasateatern
21 april – Linköping, Konsert & Kongress Garden
27 april – Västerås, Västerås Konserthus
28 april – Örebro, Frimis
4 maj – Falun, Falun Bowling & Krog
Fler datum tillkommer

(Visited 5 times, 1 visits today)
Imorgon är nu

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.