Sommardans i Brunnsparken


Posted 2017-06-17 in Leva & Bo, Musik

Nollnitton online banner

Det var länge oklart vad som skulle hända i framtiden med Brunnsparken. En del röster höjdes för att bygga bostäder på platsen men nu är det beslutat att Brunnsparken ska vara en stadsdelspark.

 

– Brunnsparken har länge varit en plats där människor träffats för dans, konserter, teater, lek och annat och nu tar vi nästa kliv och ska skapa en öppen stadsdelspark för många olika syften, sa Ulrika K Jansson, programdirektör för Samhällsbyggnad, till Örebro kommuns webbsida när nyheten blev offentlig.

Därmed kan man misstänka att de populära sommardanserna blir kvar även nästa år. I år pågår de ända fram till den 22 augusti och under dessa tisdagskvällar kommer man att kunna dansa till band som Streaplers, Matz Bladhs och Sannex. Sista bandet ut för sommarsäsongen blir Donnez och då är starttiden ändrad till 17.00 istället för 19.00 som är starttiden för övriga kvällar.

Entrébiljett kan förköpas via Tickster eller lösas på plats med kontanter eller Swish. För mer info rekommenderas webbsidan brunnsparken.com.

(Visited 11 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nollnitton online

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.