Sommarklubb och underhållning på Villa Strömpis


Posted 10 månader sedan in Musik

Imorgon är nu
Nollnitton online banner

Villa Strömpis har laddat upp med ett fullspäckat schema under sommaren. Klubb, standup och konserter varvas om vartannat och det finns en hel del spännande datum att boka in.

 

I sommar tar klubben Summerbreeze över Villa Strömpis varje fredag från klockan 22. Klubben kommer att gästas av artister, vänner och leverantörer och det utlovas många överraskningar och kvällar du kommer att minnas länge.

Den 7 juli gör man plats för gruppen LBSB som står för ett sound med dansanta melodier, tunga rythmer och fyndiga texter. De fyra maskprydda medlemmarna har över 50 liveframträdanden bakom sig och har börjat skapa sig ett grundmurat rykte som liveakt. Västeråsgruppen har funnits i tre år och har på den tiden lyckats få ihop över 10 miljoner lyssningar på Spotify med låtar som ”Pumpa den” och ”Aristobär”. Tillsammans med DJ Bär utlovar de fullt ös när de kliver upp på scenen. Till Summerbreeze har du fri entré fram till 22.30 när du attendar eventen på Facebook.

Det händer förstås mer grejer på Villa Strömpis i sommar. Förutom Allsången som redan dragit igång återkommer även standupkvällarna. Strömpis har under åren lyckats locka hit gräddan av Sveriges humorelit och det spåret fortsätter man på även i år. Först ut är Messiah Hallberg som på bara några år etablerat sig som ett av de största namnen i branschen. Sedan starten 2009 har han hunnit medverka i ”Parlamentet”, ”Roast på Behrns” och ”RAW Comedy Club”. 2011 fick han motta priset ”Årets tändsticka” som delas ut till någon som förnyat svensk standup och de senaste åren har man kunnat se honom i tvserien ”Finaste familjen”. Messiah Hallberg uppträder på Villa Strömpis scen den 19 juli. Två veckor senare, den 2 augusti, kommer veteranen Magnus Betnér och följs av David Batra den 16 augusti.

Det blir även fler artistuppträdanden. Takida intar sommarscenen den 26 juli, därefter görs det plats för publikfavoriterna 2 Blyga läppar 29 juli och de följs av de tunga rockarna i Mustasch den 12 augusti.

För mer info om dessa och fler inbokade akter rekommenderas Villa Strömpis Facebook-sida. Biljetter till alla evenemang kan du förköpa via Tickster.

(Visited 7 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Örebro Brew Fest 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online
Imorgon är nu

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.