Consid nominerade till Human Growth Award 2017


Posted 10 månader sedan in Näringsliv

Nollnitton online banner

Varje år utser Wise Group något de kallar Årets HR-team för att hylla och lyfta fram nytänkande insatser inom HR. IT-företaget Consid är en av de som är nominerade.

Human Growth Award är en utmärkelse instiftad av Wise Group för att hylla och lyfta fram nytänkande insatser inom HR. Wise Group är en koncern som startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR-tjänster. Genom Human Growth Award 2017 söker Wise Group i år HR-team som skapar starka företagskulturer, frigör engagemang hos ledare och medarbetare och som tillsammans skapar resultat. Det står nu klart att konsultbolaget Consid med affärsidén ”vi skapar det företag vi alltid själva velat jobba i” är nominerade till att ta hem utmärkelsen. Ett av kriterierna som undersöktes för att bli utvalda var företagets organisationskultur.
– Consid är en organisation byggt på unga förmågor som man har förtroende för och gett ansvar tidigt. Man skapar här en entreprenörsdriven kultur genom att inte anställa smarta och drivna människor och sen säga vad de ska göra, utan anställa smarta och drivna människor och låta dem se vad som behöver göras. Det har skapat en gemensam värdegrund, en individuell energi och en genuin organisation. Vi är oerhört stolta att vara nominerade till detta pris, nu hoppas vi på att gå hela vägen, säger Consids vd Peter Hellgren.
nominerad till priset är bland andra Anita Beslic, rekryteringsansvarig på Consid, tillsammans med hennes team.
– IT-branschen kan summeras: slaget om kompetensen. Därav måste vi ständigt bibehålla och rekrytera nya medarbetare för att kunna skapa verkligt resultat hos våra kunder, det gör vi genom att skapa effekt i våra medarbetares liv och situation. Vi vet att om det inte funkar hemma, så funkar inte heller någonting annat. Genom verklig förståelse, engagemang och respekt för våra medarbetares livssituation skapar vi effekt i deras situation. Det gör att vi trots slaget om konsulter är ett av Sveriges snabbast växande företag, säger Anita Beslic.
Företaget har tidigare i år blivit utsett till Karriärföretag, vilket de även utsågs till 2016. Utmärkelsen karriärföretag syftar till att lyfta Sveriges bästa arbetsgivare, vilket Beslic menar går i linje med deras chanser till att ta hem även det prestigefyllda priset Human Growth Award 2017. 

(Visited 7 times, 1 visits today)
Populär Läsning
 1. Bra Zoo har blivit ännu bättre

  Publicerad i Mode & Shopping 2016-07-11

 2. Bröderna Berglunds Hamnkrog

  Publicerad i Leva & Bo, Mat & Dryck 2016-07-27

 3. Vinöns värdshus

  Publicerad i Restaurang & Pub 4 månader sedan

 4. Vinön

  Publicerad i Leva & Bo 2013-04-08

 5. Spångberg och LaGaylia

  Publicerad i Musik 2017-04-23

 6. Örebro slott

  Publicerad i Leva & Bo 2013-04-08

 7. Då tänker jag på Sigrid

  Publicerad i Kultur 2013-04-03

 8. Örebroaren: Kenny Nordh

  Publicerad i Nöje 2013-02-06

 9. PS lycka till ikväll

  Publicerad i Kultur 2013-07-07

 10. Charlotte Perrelli är dansband, schlager och jazz

  Publicerad i Musik 2012-12-20

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Starta Eget-dagen 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.