Geomatikk rekryterar i Örebro


Posted 2017-04-21 in Näringsliv

Imorgon är nu
Nollnitton online banner

Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningsnät genom att markera var ledningar ligger i samband med markarbeten. Syftet är att förebygga skador och avbrott på exempelvis tele-, el- eller fibernät som annars riskerar att få allvarliga konsekvenser för viktiga samhällsfunktioner.

 

– Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas där våra nya kundavtal med Skanova och Vattenfall samt nya kontor i Göteborg och Örebro gör att vi söker många fler medarbetare för att både dokumentera och markera ut ledningsnät. Vår snabba tillväxttakt sticker ut i branschen. Vi gör ett viktigt jobb och ser fram emot att sysselsätta ännu fler under 2017, säger Petter Holmberg, VD för Geomatikk.

Sedan starten 2011 har Geomatikk vunnit nya marknadsandelar och 2014 toppade man Almis tillväxtliga bland företag i Gävleborgs län med en omsättningsökning på mer än 900 procent. Under det senaste året har även personalstyrkan vuxit med 126 medarbetare, en ökning med över 150 procent. Geomatikk har idag 198 medarbetare och räknar med att rekrytera minst 50 medarbetare till under 2017.

Geomatikk har en rikstäckande fältverksamhet med kontor i Luleå, Gävle, Stockholm, Örebro och Göteborg. Majoriteten av nyrekryteringen kommer att gå till de två sistnämnda orterna.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Imorgon är nu

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.