Mats Helgesson till Boklok


Posted 9 månader sedan in Näringsliv

Nollnitton online banner

Bostadsbolaget BoKlok, som på 1990-talet uppstod genom ett samarbete mellan Skanska och Ikea och en tanke att alla ska ha möjlighet att bo bra till ett bra pris, har rekryterat Mats Helgesson som affärsutvecklare.

 

Mats Helgesson kommer senast från en anställning hos Örebro kommun där han de senaste 27 åren med bland annat lokala och regionala näringslivsfrågor, samhällsplanering och som ansvarig för etablering och investering.

– Mats har en gedigen erfarenhet som i kombination med hans stora nätverk kommer att komma mycket väl till pass i arbetet med att fortsätta utveckla BoKlok i Örebro med omnejd. Vi ser väldigt mycket fram emot se Mats på plats hos oss, säger Anders Hellman, chef affärsutveckling Stockholm, BoKlok.

BoKlok fortsätter satsa på Örebro för att kunna bygga fler hem för människor med vanliga inkomster. Bostadsutmaningen är en viktig samhällsfråga och behovet av bostäder som vanliga människor har råd med är stort.

– Det känns väldigt bra att ha börjat på Boklok och jag hoppas naturligtvis att vi kommer att bygga mer, inte bara i Örebro med omnejd, säger Mats Helgesson som tillträdde sin tjänst den 1 oktober och är relativt ny på plats när Marknad når honom.

– Just nu håller jag mest på och sätter mig in i praktiska saker men mina uppgifter kommer bland annat att vara att hålla en dialog med kommuner och övriga markägare, ha uppsikt över markanvisningar som kommer in och få inblandade att bygga mer Boklokt, säger Mats Helgesson.

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nollnitton online

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.