Evenemangstips för sommaren


Posted 7 månader sedan in Musik, Nöje

Även om det hänt mycket i och runt om Örebro så finns det fler evenemang den här sommaren. Här är tre arrangemang vi gärna tipsar om, både i och utanför Örebro.

 

 

 

Bluesfest

14 juli
Plats: Vinön
Lördag den 14 juli förvandlas Vinön till ett mecka för alla bluesälskare. Åtta band från två scener, med bland annat Hammondorganisten Gerry Richardson som spelat med Sting och John Miles kommer att uppträda. Konferencier är Kristofer Lundström, känd från Sveriges televisions program ”Kobra”.

Banden som deltar under bluesfesten är Thomas Ziden Trio, Olaus Blues, Rocking Cobra and The Rattlesnakes, Blues Solution, Frankie King Trio, ELS Band, Gerry Richardson and the E-Types samt Guldtuppen och de blå Kakaduorna.

 

 

Frizon

9-12 augusti
Plats: Kräcklinge-Torp, Kumla

Frizon är en festival där kulturella uttryck och kristen tro utmanar och formar varandra. Med ett brett program är Frizon en mötesplats som uppmuntrar till delaktighet och mångfald.

Frizon firar i år 20-årsjubileum och det står redan nu klart att årets festival blir den sista. Därför har man laddat upp med ett digert artistprogram som kommer att samsas med bungy-runs, god mat, mysiga caféer, beachvolleyboll, sköna parker, utställare och en aktivitetsarena.

 

Lars Winnerbäck

11 augusti
Plats: Gustavsvik, Örebro

Under vintern 2016-2017 gjorde Lars Winnerbäck en rad avskalade framträdanden runt om i Skandinavien. Men nu till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion.

I Örebro är spelplatsen Gustavsvik och en kväll i augusti med en utav Sveriges duktigaste låtskrivare bådar gott.

(Visited 103 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Ready Bet Win MPU 2019
Örebro vinmässa 2019 MPU
Nojesguiden
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Skip to toolbar