Hanna Järver till Satin


Posted 1 månad sedan in Musik, Nöje

Hanna Järver till Satin

Den 19 januari är det dags för P3 Guld-galan 2019 och där är vår egen Hanna Järver nominerad i kategorin ”Årets pop”. Men innan dess ska hon bland annat hinna med en spelning på Satin och Indieklubb #7.

 

Den 21 december står hon på den välbekanta scenen inne på Satin vid Stortorget. Här har hon uppträtt flera gånger och Satin har även figurerat i hennes texter på debut-ep:n ”Närke”. När den släpptes 2015 ledde den till dubbla P3 Guld-nomineringar vilket hon alltså följer upp med en ny nominering nästa år.

Fullängdsdebuten hette ”So Long” och släpptes i våras till jubel och hyllningar. ”I sina starkaste stunder är det indiepop med hög igenkänningsfaktor” skrev exempelvis Nöjesguidens recensent Sophie Winberg om skivan.

Till skillnad från ep:n försöker hon numera skapa sin musik så att den ska kunna gå att spela med fullt band på scenen.

– Jag har kört med singback och med förinspelade bakgrunder, men det blir aldrig bra live, har hon uppgett i en tidigare intervju.

Musiken är dock fortfarande stadigt grundad i electropopvärlden och mycket i hennes musik styr hon från sin keyboard och synt.

Inträdesbiljett för att se Hanna live i hjärtat av hemstaden går lös på 140 kronor men kommer du tidigt, det vill säga före klockan 22, så är det fri entré.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Skip to toolbar