Tårta och Loney Dear på Klubb Mono

Text: Thomas Helsing
Posted 4 månader sedan in Musik, Nöje

Nollnitton online banner

Det är en spännande cocktail man blandat ihop när det är dags för Klubb Mono att inleda sin tredje säsong på Örebro Konserthus den 3 februari.

 

Loney Dear inleder sin Europaturné på Klubb Mono vilket väntas bli en av årets bästa konsertupplevelser. En del av er såg kanske Loney Dear när han framträdde i tv-programmet ”Ebbots ark” och framförde en känslosam version av Depeche Modes ”Enjoy the silence”. Nu har han en färsk platta i ryggen (hans sjunde) som hyllats av stora delar av kritikerkåren. Dessutom är han nominerad till två grammis så man får onekligen känslan av att det vankas något speciellt på Klubb Mono denna gång.

Som vanligt nöjer sig klubben inte bara med en artist för att fylla kvällen. Man har även bjudit in Love Antell som tidigare medverkat på Klubb Mono som dj. Den här gången står han istället på scen och framför sin musik. Love är just nu aktuell med ep:n ”Flytta på molnen” där tre av fyra låtar redan finns på Spotify och den fjärde släpptes den 31 januari.

I dj-båset hittar man journalisten Fredrik Strage som utlovar mörk electropop, indiedisco och Lana Del Rey-remixerna alla har längtat efter.

Räcker inte dessa lockelser för att övertyga dig om ett besök lockar Klubb Mono även med tårta. Det är nämligen ett år sedan klubben startade upp och det vill man förstås fira.

(Visited 10 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.