Tävling: Vinn biljetter till Djungelboken the musical


Posted 4 veckor sedan in Leva & Bo, Nöje, Tävling

Djungelboken

När Dröse & Norberg gör musikal av Djungelboken kan man vara säker på att få se något helt nytt för så här har du nog aldrig sett Mowgli, Baloo och Bagheera.

 

Följ med till den vilda och exotiska Indiska djungeln och möt där de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Kahn. Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an denna legendariska saga och tolkar den på ett personligt sätt med hjälp av humor, fantastisk musik, dramatik och en sanslöst begåvad ensemble med Mendez i spetsen.

Nu har du som prenumerant på vårt nyhetsbrev chansen att vinna biljetter för dig och en vän. Är du inte prenumerant kan du bli det nu.

Totally Örebros nyhetsbrev kommer ut ungefär en gång varannan vecka och innehåller de bästa lästipsen om din stad kryddat med kändisintervjuer, tävlingar, recensioner och annan matnyttig läsning. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att registrera dig för vårt nyhetsbrev här (är du redan prenumerant behöver du inte registrera dig igen) och sedan mejla ditt namn till th@hkm.se. Skriv ”Djungelboken” i ämnesraden.

Vi drar vinnarna den 10 januari.

(Visited 206 times, 1 visits today)
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Skip to toolbar