ÖSK Fotboll


Posted 2018-02-07 in Aktiviteter, Örebro SK

ÖSK Futsal - Hammarby

Sedan 1908 har vi spelat fotboll i Örebro och mycket har hänt genom åren. Vi har sett Örebro växa med mer än 100 000 invånare sedan vi startade. Vi har sett generationer av spelare och publik vandra in och ut ur både klubben och livet.

Våra relationer är starka och långa oavsett om vi spelar i medvind eller motvind. Vi har spelat fotboll i alla väder och vi har spelat fotboll genom två världskrig.

När vi startade var fotboll en angelägenhet för få, i dag är vi en del av världens största idrottsrörelse. Fotboll är i dag gemenskap, tillhörighet och den energi som behövs för att skapa bättre och varmare platser att leva på.

Vi har jublat mer än vi har deppat, vi har skrattat mer än vad vi gråtit och vi minns våra stolta stunder precis som de gånger då allt gått emot oss. Att vi trots 47 år i den högsta serien fortfarande väntar på att kalla oss bäst i Sverige gör oss ännu mer passionerade i det vi gör. När ÖSK spelar skapar vi mening i människors liv, vi skapar en anledning att träffas och att känna.

Vi är ÖSK, men vi är ingenting utan dig.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Casino utan gränser

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.