Borderlands 2


Posted 2012-12-05 in Kultur

Borderlands 2
2K Games
(PC, X360 & PS3)

Gearbox tar oss återigen tillbaka till planeten Pandora och alla skatter som finns att hitta. Förbered dig för tusentals mer vapen, nya fiender och sinnessjuk humor.

I denna uppföljare till hyllade Borderlands får vi bekanta oss med fyra nya valvjägare, som landar på planeten Pandora för att ta upp spåret på en ny skatt som ska finnas gömd på planeten. Det förra valvet öppnade upp marken på planeten och ett nytt grundämne hittades, Eridium, vilket har en viktig del i Borderlands 2.

De som har spelat första spelet kommer känns igen sig så fort spelet börjar. Inga markanta ändringar har gjorts utan Gearbox har istället fokuserat på att finslipa och perfekta de bitar som var bra från ettan. Detta innebär en bättre vapenkänsla, välskrivna dialoger och mycket mycket fler vapen.

För de som har missat så är det just vapen som är säljpunkten i Borderlands ett och två, med slumpgenererade vapen finns det enligt utvecklarna själva ”a bazillon” olika vapen att hitta. Detta gör det möjligt att hitta många roliga kombinationer av vapen, med raketkastare du kan slänga iväg som en raket när du laddar om, till talande hagelgevär som hurrar när du skjuter fiender.

Men det är inte vapen som är det bästa i Borderlands 2, dialogerna har fått ett rejält lyft som ger karaktärerna ett djup som saknades i första spelet, och bjuder på många skratt.

Värt att nämnas är att Borderlands 2 är gjort för att spelas med andra, själv kommer du inte ta del av allt som spelet har att ge och ett gott skratt är bäst med dina vänner.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.