Henrik Hjelt som Pappan


Posted 2013-10-06 in Kultur

Pappan Henrik Hjelt

Han har bland annat kunnat ses i Parlamentet i TV4. Den 13 oktober kommer Henrik Hjelt till Hjalmar Bergmanteatern med monologen Pappan.

Pappan är en föreställning om konsten att vara pappa. Det är också en monolog om förväntningar, upplevelser och överraskningar i papparollen. Föreställningen är skriven av den isländske författaren Bjarni Haukur Thorsson och för regin står Adde Malmberg. Bjarni Haukur Thorsson har sedan 1996 regisserat och producerat över 40 pjäser. Från hans egen penna har det blivit tre pjäser och Pappan är en av dem. I dag bor Bjarni Haukur Thorsson i Reykhavik efter några år i New York.

Den 13 oktober kan vi se komikern Henrik Hjelt i huvudrollen i Pappan på Hjalmar Bergmanteatern. Henrik Hjelt har vi bland annat kunnat se i Parlamentet och Time Out i TV4 och tv-serierna Playa del Sol och Gustavsson 3 tr. Han har även medverkat i filmerna Klassfesten och Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult. Förutom att vara komiker är han även reservofficer i Amfibiekåren och utbildad jurist.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.