3 tips som får dig att stråla


Posted 2020-06-18 in Leva & Bo, Mode & Shopping

Nu när det är lite bättre väder ute känns det nästan som att man svävar på molnen av glädje. Energin och humöret är på topp, men hur är det med huden?

 

Visst ska huden stråla och glänsa lika mycket som humöret och energin. Det finns enkla tips på hur du får en hud som du inte ens vågat drömma om tidigare. Följ bara dessa enkla steg så får du en hud inte bara är vacker utan som representerar ditt fantastiska inre på ett underbart vis.

Grundläggande behov

Du kanske märker att ditt humör blir bättre när solen lyser och det finns faktiskt väldigt många som påstår att just solen och vädret påverkar vårt humör mer än man tidigare har trott. Men det finns faktiskt några andra saker som också påverkar humöret och de hänger ihop med våra grundläggande behov som man lärde sig på på psykologi-timmarna i skolan. Om du inte kommer ihåg hur det hänger ihop kommer här en snabb repetition.

De grundläggande är exempelvis att vi behöver äta, dricka, sova och ha sex. När dessa är uppfyllda mår vi som bäst. Ibland kan det vara enklare eller svårare. Ett besök i en sexbutik Örebro kan bli en hjälp på traven visst hittar du en sexshop i många andra städer också, om du nu inte skulle befinna dig i just Örebro. Med olika hjälpmedel kan man tillfredsställa sig själv eller sin partner rent sexuellt, vilket är en grundläggande mänskligt behov som alla har.

Allt hänger ihop

När väl alla behov är uppfyllda är humöret förhoppningsvis på topp och då ska vi genast flytta fokuset till huden. För givetvis vill vi att utsidan ska se ut att må lika bra som insidan. Och även om vi just flyttat fokuset från behoven så ska vi backa bandet lite. Allt hänger nämligen ihop. Med en bra kost kan du inte bara uppfylla ett grundläggande behov du kan även förbättra din hud. För med näringsrik och bra mat i magen blir huden vackrare.

Givetvis finns det också lite husmorstrick som att värma upp vatten och slänga ner några tvättade apelsinskal som öppnar upp porerna och låter dig göra en djuprengörande rensning i ansiktet, vilket kan behövas ibland. Det finns även bra trick som att tvätta ansiktet i varmt vatten och sedan skölja i kallt vatten. På det viset öppnar du porerna när du rengör ansiktet och stänger dem sedan i det kalla vatten, så de inte kommer in smuts och annat under dagen.

Kanske har du nu fått lite bättre koll på hur du kan sköta om dig själv och din hud inför framtiden.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Casino utan gränser

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.