Fabio första ”nyförvärvet” för ÖSK Fotboll

Text: Thomas Helsing Foto: ÖSK Fotboll
Posted 2018-11-12 in Leva & Bo, Nöje, Örebro SK, Sport

Fabio

Knappt har vi börjat lägga säsongen 2018 bakom oss innan ÖSK går ut med sin första värvning inför nästa år.

 

Det handlar om brasilianaren Fabio De Sousa Silva som kom till klubben på ett korttidskontrakt i somras. Under hösten har han startat två matcher och hoppat in i tre och uppenbarligen gjort så pass stort intryck att ÖSK valt att ge honom ett fyraårskontrakt.

– Fabio har under hösten utvecklats som spelare och blir den första pusselbiten i detta lagbygge. Han är en ung och stark försvarsspelare som redan visat att han klarar av att spela i Allsvenskan. Vi ser fram emot att se hans fortsatta utveckling under Axel och tränarteamets ledning, han har en ljus framtid inom ÖSK och svensk fotboll, säger Magnus Sköldmark, sportchef i ÖSK Fotboll.

Den 22-årige Fabio kommer närmast från Örebro syrianska och har innan dess tillhört en rad brasilianska klubbar som Fluminense och Vasco da Gama.

– Jag är otroligt tacksam över att ha blivit erbjuden kontrakt med ÖSK. Jag trivs bra i klubben och känner att jag har utvecklats under den korta tid jag varit här. Det har hela tiden varit min målsättning och dröm att få fortsätta spela för klubben och spela i en av de högsta ligorna i Europa. Ett stort tack till klubben som genom förlängningen visar att de har förtroende för mig och till alla supportrar deras bemötande, säger Fabio De Sousa Silva

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.