Lilla hotellet har öppnat


Posted 2018-06-01 in Leva & Bo, Näringsliv

Idag den 1 juni slår portarna upp till Lilla Hotellet Örebro. Lilla Hotellet ligger granne med Elite Stora Hotellet på Drottninggatan och de sedan tidigare 26 hotellrummen har utökats med ytterligare 27 nya rum, totalt alltså 53 stycken.

 

Lokalen har tidigare varit bank med högt i tak och mycket påkostade material så som bl.a. marmor och älvdalsporfyr i trapphus som bevaras.

– Ett välkommet tillskott kapacitetsmässigt och vi får nu totalt 160 rum på Stora och Lilla hotellet, säger hotelldirektör & regionchef Fredrik Thorsvret.

Fredrik & Johanna.

I källaren, där det tidigare varit kassavalv, pågår byggnation av gym och relax. Kassavalvsdörrar behålls för att bevara miljön och skapa en helt unik upplevelse. Förutom gym så kommer det i relaxavdelningen finnas torrbastu, ångbastu, avslappningsdel med öppen eld. Dessutom en pool med hydromassage och en tvagningsavdelning – allt inrymt i en rogivande miljö. Under hösten kommer denna del stå klar.

– Efterfrågan från våra gäster ökar på denna typ av produkt och här bygger vi något som blir helt unikt i Örebro och håller i framtiden, säger assisterande hotelldirektör Johanna Neander.

I Örebro finns det anrika Elite Stora Hotellet med Restaurang Slottskällaren samt Bishops Arms Gastropub och sist men inte minst Paolo´s som är ett restaurangkoncept med rötterna i den italienska mattraditionen. Dessutom driver Elite Hotels kongressanläggningen Conventum i Örebro samt City Hotel Örebro.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.