Nördloppis på Kulturhuset

Text: Thomas Helsing
Posted 2018-02-24 in Leva & Bo, Mode & Shopping

Gillar du loppisar, andrahandsbutiker och återbruk känner du förmodligen till Retromarknad – loppisen som arrangeras på Kulturhuset med jämna mellanrum. Intresset för leksaker och tvspel har gjort att loppisen ynglat av sig i avstickaren Retro Mania som arrangeras nästa gång den 3 mars.

 

Det här är specialloppisen för alla nördiga leksaks- och tvspelssamlare med försäljning av exempelvis leksaker, tvspel, retrodatorer, samlarfigurer, brädspel och annat nördigt. Första gången Retro Mania arrangerades var i april förra året och arrangörerna uppger att det kom både säljare och köpare från hela landet.

Som vanligt håller man till i Kulturhuset på järnvägsgatan och dörrarna är öppna mellan klockan 11 och 16. Entrépriset är det överkomliga 20 kronor.

Är leksaker och tvspel inte riktigt din grej kan du trösta dig med att det arrangeras en vanlig Retromarknad redan dagen efter den 4 mars. Där hittar du istället vintage, hantverk, porslin och kuriosaföremål. På söndagen är öppettiderna 11-15 och entréavgiften är den här dagen satt till 10 kronor.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.