Nya kläder och nytt nyhetsbrev

Text: Thomas Helsing
Posted 2018-06-29 in Kultur, Leva & Bo, Mat & Dryck, Mode & Shopping, Musik, Näringsliv, Nöje, Tävling

Under åren som gått sedan vi sjösatte Totally Örebro för första gången 2012 har vi servat örebroarna såväl som andra besökare med de bästa, de roligaste, och de mest spännande nyheterna, tipsen, recensionerna och personporträtten från Örebro med omnejd.

 

Vi har bevakat och berättat om sådant som händer inom områden som näringsliv, sport och kultur & nöje. Så i vintras kände vi att det var dags att bli lika uppdaterade som våra artiklar och i våras fick Totally Örebro en ny fräsch design. Dessutom såg vi till att sajten nu är helt anpassad för både mobil och surfplatta. Så oavsett om du sitter hemma eller är ute på språng kan du alltid hålla koll på vad som är på gång via Totally Örebro.se.

Nu tar vi nästa steg och nylanserar vårt populära nyhetsbrev som även det fått en ny design. Nyhetsbrevet är tänkt att komma ut varannan vecka på torsdagar i fortsättningen, med start första veckan i augusti. För att fira detta lite extra tävlar vi nu ut biljetter till Örebro SK:s hemmamöte med Malmö FF den 21 juli klockan 16. Du hittar alla detaljer kring tävlingen och hur du deltar här. Missa nu inte den chansen för vi tror det kommer bli lapp på luckan och Allsvensk fotboll på hög nivå.

Till sist vill jag som chefredaktör för Totally Örebro tacka dig som besöker och läser vår sajt. Du är viktig för oss och har du förslag eller synpunkter på hur vi kan bli ännu bättre är jag idel öra. Du kan nå mig på [email protected].

Ha nu en fin sommar!

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.