Prison Island öppnar på Kompassen


Posted 2017-12-08 in Leva & Bo

Casinotopp banner

Förväntningarna har byggts upp ända sedan i april då LaWeKa först meddelade att Prison Island skulle bli en del av utbudet på Kompassen i Örebro, och nu är det dags. Prison Island och Laser Game öppnar den 11 december.

 

Prison Island kan bäst beskrivas som en variant av Fångarna på fortet, 25 celler där kluriga uppdrag ska lösas för att deltagarna ska ta sig mot mål.

– Vi hoppas verkligen att alla ska tycka om det, och det är kul att det nu äntligen är igång, säger Robert Eriksson som är platschef på Prison Island Örebro.

Prison Island är ett koncept som finns på flera platser i Sverige, däribland Västerås, och Robert Eriksson har själv provat på att lösa de utmaningar som erbjuds.

– Det är väldigt roligt, och vi kände direkt att det var något som också örebroarna bör få ta del av. Vissa utmaningar kan man lösa själv, men det behövs att man är minst tre stycken som arbetar tillsammans för att komma från cell till cell, och det tyckte jag var roligast, samarbetet. Det fungerar bra som teambuilding, konstaterar han.

Under de 15 veckor byggnationen har pågått har förväntningarna byggts upp hos allmänheten som nu verkar ligga i startgroparna för att få komma.

– Det har varit väldigt stort gensvar i sociala medier sedan vi meddelade att vi skulle öppna Prison Island, och folk verkar vara taggade. När vi öppnade bokningen den 21 november var det många som bokade in tider på en gång, så det är ju väldigt roligt, konstaterar Robert Eriksson.

Förutom Prison Island finns nu också möjligheten att spela Laser Game eller ta sig en fika i caféet före eller efter aktiviteten. Ålder spelar inte så stor roll.

– Vår rekommenderade ålder är 9-99 år, men yngre barn kan också komma med och delta. Men då krävs det naturligtvis att de har sällskap av någon vuxen, säger Robert Eriksson.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.