Uppkopplade belysningsalternativ


Posted 2021-02-07 in Home, Leva & Bo

Här tipsar vi några exempel på produkter som ger dig smart belysning hemma.

 

Ikea Trådfri, set med gateway

Perfekt startset med två lampor och hubb för att sammankoppla dem. Styr lamporna individuellt eller med din smarthögtalare och välj mellan på, av, dimmerfunktion samt vita ljusfärger.
Pris: 599 kronor hos Ikea.

 

Ikea Trådfri, set med uttag

Med det här setet kan du använda av/på-knappen för att starta eller stänga av den enhet som är inkopplad i uttaget. Anslut lampan, kaffebryggaren, tv:n, datorn eller varför inte din smarta högtalare? Använd sedan appen Ikea home smart och gatewayen Trådfri så kan enheten startas eller stängas av med appens timer.
Pris: 169 kronor hos Ikea.

 

Philips Hue, 3xE27 starter kit white and color ambiance

Ett smidigt paket för att komma igång med Philips ‘smarta’ ljussystem. Dimma, tänd och släck som du vill oavsett var du är i huset. Tål att du kopplar in upp till 50 stycken Philips hue-lampor så det är bara att lysa upp hemmet som du känner för efter att du införskaffat detta grundpaket med hubb.
Pris: 1 795 kronor hos coolshop.se

 

Philips Hue, lightstrip plus base (2m)

Glödlampor är egentligen ute, om du inte satsar på “spottar” kanske. Numera ska ju hemmet inredas med remsor med små ljusdioder. Det fina med dessa är att de går att placera i skarvar, under lister och bakom hyllor så att de inte syns, men ändå lyser upp en spännande del av ditt rum. Givetvis kan dessa kopplas ihop med Philips hubb och styras och programmeras lite som du vill.
Pris: 729 kronor på Elgiganten

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.