Nytt från kändisfronten

Text: Redaktionen
Posted 2021-04-18 in Mat & Dryck, Mode & Shopping, Näringsliv, Nöje

Hannah och Amandas nya vin Golden year

Det enda positiva med att så många kändisar har haft mindre att göra under det senaste året är förmodligen att de fått tid över att göra annat. Kanske är det därför vi ser en föga oväntad boom av kändisprodukter just nu. Här är några godbitar.

 

Hannah och Amandas nya vin

Systrarna bakom Perfect day media är inga noviser inom vinvärlden utan har tidigare släppt såväl rosé som mousserande. Nu finns deras senaste kreation ”Golden year” i Systembolagets beställningssortiment, en blandning av syrah och grenache från den senaste skörden. Friskt!

 

Danyel Couets såser

Vem vill inte ha en uppsättning såser med godbiten Danyel Couets nuna på i kylen? Och enligt förpackningen utlovar den dessutom Sveriges dyrbaraste produkt. Sanningshalten i detta är upp till dig att avgöra denna vår.

 

Lykke Lis mezcal

Lykkes samarbete med Yola Mezcal har skapat rabalder inte minst på Instagram, då släppet av en ny flaskdesign uppmärksammades med avklädda bilder. Själva drycken är iallafall hantverksmässigt producerad efter Yola Jimenez farfars recept och flasktappad av kvinnor.

 

Jill Johnssons vita vin

Vinfamiljen ”Nashville Stories” får ett tillskott i form av ett vitt vin. Under hösten 2020 påbörjade Jill Johnsson sin resa mot att bli sommelier och artisten har redan hunnit med att släppa såväl en prosecco som ett rött vin. Det senaste släppet är en torr vit blend från Piemonte på druvorna cortese, moscato, chardonnay och sauvignon blanc.

 

Johan Jureskogs ost

Det har väl knappats gått någon förbi att kändiskocken Johan Jureskog valt att sätta sitt namn på en rad varor såsom kött och såser under varumärket ”Johan Jureskog selection”. En nyhet för 2021 är att Johan även kliver in i ostkategorin. Osten tillverkas på Ålands mejeri som har en hundraårig hantverkstradition av att göra just ost.

 

Fredrik Zälls grillbok

Mångsysslaren Fredrik Zäll har bland annat bjudit självaste Per Gessle på grillat då hans band Escobar turnerade som förband till Roxette. Nu är han aktuell med en ny bok som avhandlar hans absoluta grillfavoriter.

 

Bianca Ingrosso-boxen

Superinfluencerns pappa Emilio Ingrosso har tillsammans med Åsa släppt en ny box och namnet är en hyllning till den kända dottern. ”Amore Bianca” är gjord på pinot grigio (pinot gris) och finns i Systembolagets beställningssortiment.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.