Örebro Brew Fest – ny ölfestival


Posted 11 månader sedan in Mat & Dryck

Frimis vårevent 2019 – banner

Den 27-28 april är det dags för Örebro Brew Fest 2018 på Conventum kongress. Det är första gången Örebro får en ölmässa av det här slaget, och det lär inte bli den sista.

 

VARFÖR EN FESTIVAL?


Svenska bryggerier växer upp som svampar ur jorden och i dagsläget finns det över 300 bryggerier som är aktiva och siffran växer. Örebro Brew Fest har samlat en bred mix av mikrobryggerier från runt om i Sverige och det kommer att provsmakas såväl etablerade öl som blivande klassiker. Festivalen ger dig chansen att komma närmare bryggarna och deras öl likväl som andra ölintresserade.

 

 

VILKA ÄR UTSTÄLLARNA?

Mässan kommer att ha ett 20-tal utställare – från stora städer som Göteborg och Stockholm till mindre orter som Gävle, Kristinehamn och Gnesta. På mässan finns också utställare som erbjuder kulinariska upplevelser. Dessutom kompletteras utbudet av en tatuerare och en barbershop.

 

VAD HÄNDER?

Som besökare går du runt och köper provsmak hos utställarna och kostnaden varierar beroende på vilken öl du provar. Du betalar mer för en dyrare öl än en enklare. Utställare utan alkoholhaltiga drycker brukar erbjuda gratis provsmak och generösa mässpriser på sina varor som du kan köpa med hem.

 

ÖPPETTIDER

Fredag 27 april  kl. 16-22
(Öppen loungebar till midnatt)

Lördag 28 april kl. 12-20
(Öppen loungebar till kl. 22)

Biljetter:
Entrébiljett förköp 200 kronor, inklusive serviceavgift.
Entrébiljett som köps på plats 225 kronor.
Priserna är inklusive ölprovarglas
.

Dryckeskuponger 100 kronor.
Köp biljetter på Tickster eller
 på telefon 0771-47 70 70.
Åldersgräns 20 år.

Läs mer om evenemanget här.

Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.