Ta din träning till nästa nivå med rätt tillskott


Posted 2020-06-16 in Mer Läsning

Om du aktivt tränar kan det vara intressant att ta din träning till nästa nivå. Är man ute efter bättre resultat är det därför aktuellt att titta på tillskott. Det finns gott om alternativ på marknaden och många utav dessa kan ta din träning till en högre nivå. Du kan till exempel bygga större muskler på en kortare tid, orka med mer under träningen och i ren allmänhet hålla dig frisk.

 

Många tar tillskott för träningen

Det är inte ovanligt att ta tillskott under träning. Många som styrketränar tar till exempel olika tillskott och shakes inför ett träningspass för att få ut mer av passet. Allt som oftast tar de allra flesta naturliga kosttillskott som ger dig mer energi och ork under passet.

En del personer tar shakes för att gå upp i vikt eller för att få i sig mer protein. Det är också viktigt att inta ordentligt med kalorier om man tränar, annars bygger man inte några muskler. Det är visserligen inte obligatoriskt med tillskott, men det kan vara värt för den som vill få ut mer av träningen.

 

Hitta rätt tillskott för dina behov

Beroende på vilken typ av träning du utför, kan olika tillskott att passa bra till just dig. Om du är väldigt osäker kan du jämföra mellan olika alternativ. Du kan exempelvis kolla in utbudet hos FitnessGuru, se webbshoppen här där du hittar många olika rekommendationer.

Om du styrketränar mycket kan du till exempel kolla på Kreatin. Det är ett tillskott som kommer att hjälpa dig att klara av tyngre vikter och längre träningspass. Många menar att du orkar med ungefär 10% hårdare träning med hjälp av Kreatin. Men det finns väldigt många andra kosttillskott som kan hjälpa dig under passen.

 

Man behöver inte ta alla samtidigt

Du kommer att se väldigt många olika rekommendationer. Ens vänner kan till exempel ha väldigt olika favoriter. Du kan prova dessa, men det finns inget behov av att prova alla samtidigt. Det är helt okej att börja med något som låter bra, och sedan se om du vill prova något mer utöver det.

Det viktiga är att du läser på om olika tillskott och avgör om de faktiskt kommer att positivt påverka din träning. Med så många olika alternativ på marknaden finns det något för alla personer och alla olika typer av träning. Med dessa kommer du att få ut mer av din träning och eventuellt bli friskare än du var tidigare.

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.