Dags att nominera till City Örebros branschfest

Thomas Helsing Foto: City Örebro
Posted 2018-03-10 in Leva & Bo, Mode & Shopping

Frimis vårevent 2019 – banner

City Örebros branschfest startade 2008 som ett sätt att samla näringslivet i city och uppmärksamma goda idéer bland medlemmarna. I år firar den här ”personalfesten” alltså 10 år och vem som helst kan nominera till de olika priserna som skall delas ut på årets fest den 22 mars.

 

Sammanlagt delas det ut priser i sex kategorier och förra året gick priset för Årets butik till Conspiracy with WeSC. Vi ringde upp butikschefen William Möttus för att höra vad priset betyder.

 

– Det betyder jättemycket, det tycker jag som jobbar i butiken dagligen. Det är ett erkännande att man gjort något bra.

 

Varför tror du att ni fick priset?

– Som det stod i motiveringen är det nog för vår höga servicegrad. Vi erbjuder något väldigt unikt till våra kunder och vi ligger rätt i tiden med det. Men mest är det nog för vår höga servicenivå, den är viktig i konkurrensen med webbutikerna.

 

Varför är det viktigt med en sådan här typ av gala?

– Det är bra att man får samlas en gång om året och utbyta erfarenheter, information, tips och trix. Det gäller att hålla sig ”up to date”.

 

Har ni mycket utbyte mellan butikerna?

– Det är svårt i och med att vi är en independentbutik och jobbar på lite annat sätt jämfört med de stora kedjorna. Men saker som diskuteras är hur kundflödena går och sådana saker.

 

Mer information om hur du nominerar dina favoriter till priserna hittar du på City Örebros webbsida.

Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.