Emils shopping: Varma öron och stryktålig klocka


Posted 2013-11-14 in Mode & Shopping

Emil Forss förespråkar denna månad varma öron, en stilren och stryktålig klocka och slår även ett slag för sina absoluta favoritjeans.

 

Sotarmössa Encore_webb

 

 

Sotarmössa i all ära men man blir bra kall om öronen. Därför tycker jag att denna lite längre mössa från Encore är ett bra alternativ. Den är fodrad med Polycolon vilket är samma material som i varma sockor. Finns på Kennedies och kostar 350 riksdaler.

 sko_LA trainer_Adidas_webb

LA Trainer från Adidas är en ruskigt snygg sneaker! Ovandel i skinn kombinerat med synlig dämpning i hälen gör detta det till skön streetsko som funkar lika bra på stan som på fest! Titta in på Volt Marieberg och kika på deras otroligt fina butik, dessa skor hittar du där för 899 kronor.

 skjorta_Ralph_casio_webb

Till vänster: En klassisk Ralph Lauren-skjorta i bästa material. Går bra ihop med det mesta och blir bara skönare ju mer du använder den. Denna hittar du på Johnells till ett pris av cirka 1 400 kronor.

Till höger: Casio gör bra och funktionella klockor som tål en hel del stryk. Jag tycker om denna helvita G-shock, kanske inte den du har till fest men en perfekt vardagsklocka. Kommer i fler färger för den som kanske vill ha något mer diskret! Finns på Klockmaster och kostar 1 298 kronor.

 jeans_nudie_webb

Fina jeans från Nudie som jag starkt kan rekommendera eftersom det är mina absoluta favoritjeans! Modellen heter GrimTim, är rak i passformen, ganska stel till en början men efter lite blod, svett och tårar så vill man inte ta dem av sig. De finns att införskaffa på Carling för 999 kronor.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.