Josefine Grahn listar fem favoritbutiker i Örebro


Posted 2013-09-03 in Mode & Shopping

Nu när hösten börjar krypa på är det många som ger sig ut på en shoppingrunda för att förnya garderoben. I Örebro har vi ett stort utbud av shopping med många olika typer av butiker. Modebloggaren Josefine Grahn listar sina fem favoriter.

 

Hem of the Garment

Hem of the Garment är en butik på Nygatan 34 som verkligen förtjänar mer uppmärksamhet. Butiken säljer märken som Neuw, Suit, Rules by Mary och mycket annat. Med andra ord är det lite dyrare plagg. Detta är affären för dig som vill ha kvalité! Det jag gillar med denna butik är att det finns lite blandade stilar, allt från söta klänningar till tuffare jackor och tröjor. Perfekt för dig som gillar att matcha olika stilar.

 

Heaven

Heaven på Köpmangatan 5 är en väldigt fin butik som jag ofta går till för att få inspiration. Plaggen ligger i den högre prisklassen, så det passar inte riktigt min plånbok som nyexaminerad student. Men är du villig att lägga en slant finns det massor med godbitar här. Det finns en härlig blandning av vackra och mysiga kläder och det är här jag hittar de där perfekta vardagsplaggen.

 

Noa Noa

Noa Noa på Drottninggatan 23 är en mysig liten butik med märken från egna kollektioner. Här hittar du trendiga men samtidigt unika plagg. Det jag gillar med Noa Noa är att det finns ett utbud av både ungdomliga och mer vuxna kläder. Här hittar du även väldigt fina kläder till barn. Jag måste ge ett stort plus till den trevliga personalen gör att jag aldrig riktigt vill lämna butiken.

 

Gina Tricot, Marieberg Galleria

Gina Tricot i Marieberg Galleria är definitivt min favorit när det kommer till budgetkedjor i Örebro. Ett perfekt alternativ för dig som inte vill lägga en förmögenhet på en ny höstgarderob men ändå vill följa trenderna. Här hittar du allt och lite till. Varje gång jag har besökt butiken kommer jag hem med en stor påse!

 

Vintage Gamla Gatan

Jag är egentligen ingen stor second hand-shoppare, men Vintage Gamla Gatan är min absoluta favoritbutik i Örebro när jag är på second hand-humör. Här kan du hitta riktiga fynd, om du har tur! Det finns alltid ett gäng vackra och väldigt feminina klänningar på lager som man bara inte kan motstå. Här kan det ibland också finnas en och annan märkesväska till fyndpris! Du hittar denna charmiga butik på Gamla gatan 8.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.