Dubé med vänner på Hjalmar Bergmanteatern


Posted 2014-12-26 in Musik

Han är ansedd som det bästa vi har i Örebro när det handlar om att hantera en kontrabas. Den 5 januari samlar han sina vänner för en konsert på Hjalmar Bergmanteatern.

 

Sebastien Dubé är helt klart en unik musiker. Det har vi inte minst kunnat se och uppleva i konstellationer med både Svenska kammarorkestern och i trion Dubé, Fhager, Norrefalk. I trion bryter han ständigt nya gränser för jazzen och bandet har en potential att nå betydligt längre bort i världen än Örebro med omnejd.

Den 5 januari bjuder Sebastien in till Dubé & Friends på Hjalmar Bergmanteatern. Då samlar han några av sina närmaste vänner för en kväll utan musikaliska gränser, en konsert där stilar blandas och musik byggs av energi och glädje. Som solister kommer vi att få se och höra Maria Johansson, Torbjörn Näsbom, Per Näsbom, Mats Norrefalk och Lasse Fhager. Som dirigent medverkar Hans Ek. Konserten beräknas vara två timmar och 30 minuter inklusive paus.

Framörandet kan även ses som en avrundning av trettondagsafton och därför går det, för den som vill, att köpa ett menypaket i samband med biljettköp. Middagen serveras i Scandic Grand Hotels matsal efter konsertens slut, cirka 20.30. Räkna med en kväll utöver det vanliga, där vad som helst kan hända musikaliskt.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.