Guide till nyårsfirande på lokal


Posted 2015-12-25 in Musik

Nyårsafton är i antågande och bland stadens nöjespalats har man laddat upp ordentligt för att locka örebroare som vill fira in det nya året tillsammans med andra. Vi har tittat närmare på alternativen.

 

Ritz
Pris: 150kr
Öppet: 22-03
Åldersgräns: 18+

Ritz slår upp sina portar klockan 22 och erbjuder fri entré till 22.30 för de som attendar eventet på Facebook. Alltså gott om tid att hinna med den där nyårsmiddagen innan det är dags att ge sig ut. Ritz utlovar flera överraskningar vid tolvslaget och sedan fortsätter festen inne på nattklubben ända till klockan 03. Entréavgiften är 150 kronor.

 

Villa Strömpis
Pris: 150kr
Öppet: 21-03
Åldersgräns: 18+

Att fira nyårsafton på Villa Strömpis är en klassiker. Nattklubben öppnar redan klockan 21 och har fri entré till 22.30 för de som attendar eventet på Facebook. Inne på nattklubben finns fem olika zoner samt tre olika klubbar på bakgården där du kan njuta av reggae i Jamaica, rock i Berlin, deephouse i Miami, schlager i Mariehamn samt den bästa klubbmusiken i Ibiza. Kvällen är en del i Villa Strömpis succékoncept Big Nights Out och priset i dörren är 150 kronor.

 

Satin
Pris: 100kr (förköp)
Öppet: 22-03
Åldersgräns: 18+

Satin på Stortorget kör all in på nyårsafton. Nattklubben öppnar klockan 22 och utlovar en hel del överraskningar vid tolvslaget. När nyårsraketerna är avfyrade utlovar Satins dj:s en färgsprakande nyårsfest som kan få taket att lyfta. Festen fortsätter sedan fram till klockan 3. Det brukar bli fullt så Satin rekommenderar att du skaffar en förköpsbiljett på Conspiracy på Nygatan för en hundring.

 

Makeriet
Pris: 150kr
Öppet: 17 (för nyårssupén, efterfesten kl 22)-03
Åldersgräns: 18+

Makeriet slår på stort och erbjuder en lyxig fyrarätters nyårssupé för 1 195 kronor. I priset ingår även vinpaket, en välkomstdrink samt mousserande vin lagom till tolvslaget. Efter det drar efterfesten igång klockan 22. Hit finns festbiljetter att köpa för 299 kronor och i det priset får man tre snittar och ett glas champagne. Vinbaren öppnar samtidigt för nyårsmingel och dit är det fri entré sånär som på en garderobsavgift.

 

Harrys
Pris: 150kr
Öppet: 18-03
Åldersgräns: 23+

Erbjuder nyårssupé med fritt inträde till nattklubben.

 

Stora Örebro
Pris: Fri entré
Öppet: 17-02
Åldersgräns: Född -93

Erbjuder fyrarätters nyårssupé.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.