Klubb Svarta Guldet gör comeback


Posted 2015-07-25 in Musik

Frimis vårevent 2019 – banner

Lystring alla ”vinylhuvuden” och musikälskare! Den 1 augusti gör Klubb Svarta Guldet comeback på Sweet Chili. Nya lokaler, samma gamla charmiga koncept.

 

När Klubb Svarta Guldet i slutet av juni, via sin Facebooksida, meddelade att de skulle dra igång på nytt svarade folket med glada tillrop och många tummar upp. De digitala medierna skvallrar om alltså om att det är en populär ”analog” klubb som gör en efterlängtad comeback.

Eftersom det var ett tag sedan sist tar vi en kort genomgång av vad det egentligen handlar om. Svarta Guldet startades av två riktiga vinylvurmare, Daniel ”Lill-Danne” Svensson och Fredrik Larzon, på Kungsgatan 1. Konceptet med att besökarna själva tar med sig en näve sjutummare, som de sedan får spela under kvällen, har varit en smärre succé. Tanken är att det ska vara genrelöst och opretentiöst, vilket brukar resultera i en skön blandning av både musik och folk.

I samband med den kommande säsongspremiären, 1 augusti, sker två små ändringar. Dels flyttar klubben till Sweet Chili vid Järntorget och dels kliver Jonny Svensson in som arrangör tillsammans med ”Lill-Danne” istället för Larzon, som har flyttat till Malmö. I övrigt blir det precis som vanligt – och det utlovas bra musik och fantastisk stämning.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

SÖK

Ready Bet Win MPU 2019
Nojesguiden
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.