Krunegård klar för Yeah-festivalen


Posted 2014-12-18 in Musik

Efter nästan fyra års frånvaro kommer Yeah-festivalen tillbaka till stadsparken i Örebro. Datumen som gäller är 15–16 maj och det första artistsläppet består bland annat av Markus Krunegård och DLK.

 

För ett par dagar sedan kom nyheten om att Yeah-festivalen drar igång på nytt. Senast festivalen ägde rum var 2011 och då som gratisfestival.

– Det blir väldigt mycket nytt i konceptet till skillnad från tidigare upplagor, men helt klart till det bättre, berättar arrangören Niklas Lennartsson från J&N Event.

Bland nyheterna märks åldersgränsen på 18 år och att det numera krävs biljett för att komma in på området och ta del av festligheterna. Entrékostnaden innebär att arrangören kan stå lite mer på egna fötter och ger också möjlighet till ett mer etablerat artistutbud.

– Vi håller på och bokar för fullt och det ser väldigt bra ut! Inom kort släpper vi de första artisterna, så det är bara att hålla ögon och öron öppna säger Lennartsson.

Redan nu har popkungen Markus Krunegård, trallpunkarna i DLK och lokalt förankrade Normandie släppts som artister och därmed är ribban lagd. Totalt kommer mellan 15 och 20 artister att uppträda på festivalen, så håll ögon och öron öppna för fler artistsläpp framöver.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.