Legendariskt återbesök på Conventum

Text: Thomas Helsing Foto: Pressbild
Posted 8 månader sedan in Musik, Nöje

artisterna som utgör the legends
Casinotopp banner

Första gången The Legends kom hit med den oförglömliga låtskatten var 2014, då med Henrik Åberg som Elvistolkare. I årets upplaga, den femte i rad, gestaltas ”The King” av Paul Larcombe som rankas etta i Europa.

 

Nyligen placerade han sig också på tredje plats i den prestigefyllda tävlingen ”The Ultimate Elvis Tribute Artist Contest” som arrangeras av Elvis Presley enterprises. Tillsammans med Jerry Carlsson som Jerry Lee Lewis och Johnny Duvert som Roy Orbison bildar de en trio legendarer som garanterat höjer pulsen hos alla rock’n’roll-älskare. Johnny och Jerry slog igenom i tv-programmet ”Sikta mot stjärnorna” och tillhör numera Europas mest träffsäkra versioner av dessa ikoner.

I fjol gjorde de succé igen med en fullsatt konsert på Conventum och i år återvänder de för en ny spännande show den 3 november. Under konsertkvällen får du höra låtar som ”California blue”, ”Suspicious minds” och ”Great balls of fire”. En historisk inblick ges också i artisternas scenframträdanden och inte minst hur det skulle ha kunnat se ut om de tre herrarna någon gång spelat tillsammans.

– Det gäller att förnya sig så mycket som möjligt både för vår och för publikens skull. Vissa konserthus har vi besökt fem år på raken och då gäller det att komma med nya inslag. I år har vi tagit med de riktiga publikfavoriterna som vi spelat genom åren och en del udda inslag som vi aldrig haft med tidigare, säger producenten och Jerry Lee Lewis-tolkaren Jerry Carlson.

Räkna alltså med en kväll fylld av nostalgi i form av både oförglömliga klassiker och överraskande låtval när ”The Legends” intar Conventum kongress den 3 november. Biljetter hittar du via Ticketmaster online eller hos Örebrokompaniet i Örebro slott.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

SÖK

Ready Bet Win MPU 2019
Nojesguiden

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.