Sebastian Nylén är ny nöjesansvarig på Harrys i Örebro


Posted 2014-12-15 in Musik

Vid årsskiftet slutar Rosi Tillman på Harrys, för att istället börja arbeta med restaurangen Pinchos (som kommer att ligga där Brasserie Rendez-Vous ligger idag). Harrys delar i samband med det upp hennes tjänst i två, och ny nöjesansvarig är Sebastian Nylén.

 

Vad kommer att hända med Harrys nu?

– Våra lördagar går jättebra, de är kanon och där ska vi inte in och mixtra. Vi kommer att fortsätta med fredagar och lördagar mot en äldre publik, 25 plus-konceptet kommer inte att ändras där. Det kommer att vara ett partygolv och ett klubbgolv. Men det råder en tuff konkurrens i Örebro, så 2015 kommer vi att göra en rejäl satsning på att höja kvalitén för våra kunder och gäster. Vi håller på med en uppfräschning av vår andra våning för att skapa mer nattklubbskänsla.

 

Ska ni dra igång torsdagarna igen?

– Ja, med start 27 november, och från januari kommer vi att jobba med dem enligt ett delvis nytt koncept. Det kan jag berätta mer om när det närmar sig.

 

Onsdagarna då, med Music Quiz?

– Music Quiz kör på som vanligt. Det är väldigt populärt, fullt varje onsdag. Det enda jag vill göra med onsdagarna är att locka dit lite fler studenter.

 

Du nämnde att du tycker att Harrys Veranda får för lite uppmärksamhet.

– Ja Harrys Veranda, vår inglasade restaurang, får inte den uppmärksamhet som den förtjänar. Det är en jättebra restaurang med Örebros bästa utsikt och den är väldigt mysig. Min tanke är att Verandan, när kvällen blir sen, ska glida över från restaurang till drinkbar, en lounge med hög kvalitet på drinkar och utbud.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.