Två gånger Julkonsert på Konserthuset

Text: Ulf Hjelting Bild: Pressbild
Posted 3 månader sedan in Musik

Frimis vårevent 2019 – banner
Julkonsert på Konserthuset

Lördagen den 15 december blir det extra ”juligt” med julkonsert på Konserthuset i Örebro. Först ut är en julkonsert med elever från Örebro Kulturskola och två timmar senare står Soulmates och Boris René på samma scen.

 

Orkestern stämmer. Dirigenten är redo. Publiken är här. Nu kan julkonserten börja. Men hur blir det en Julkonsert om inte allsångsledaren vet hur man gör? Vad ska konserten innehålla? Vilka sånger ska sjungas? Hur skapas den juligaste stämningen?

Nej, här behövs en julhandbok. Men var finns tomtenissarna när man behöver dem som bäst? Detta frågar sig presentatör och allsångsledare Ulrik Spjut tillsammans med elever från Örebro Kulturskola. Från klockan 18 och en timma framåt intar de Konserthusets scen med det de valt att kalla “Hur blir det jul igen?”

Klockan 21.00 intar Boris René tillsammans med Soulmates Örebro i det de kallar “A Soulful Christmas. Då blir det låtar av artister som Prince, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Bruno Mars, James Brown, Jackson 5 och många fler. Här blandar Boris och bandet jullåtar med klassiska och moderna soulhits. Under drygt 90 minuter bjuds vi på den ultimata soul & funk-explosionen i julförpackning.

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

SÖK

Ready Bet Win MPU 2019
Nojesguiden
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.