All Fasad har flyttat till Kumla

Text: Camilla Johansson I Foto: Tomas Karlsson
Posted 11 månader sedan in Näringsliv

Frimis vårevent 2019 – banner

Företaget All Fasad startade i Örebro 2016 och kan ordna det mesta när det gäller just fasader. När man behövde växa fick man dock byta hemort och sedan början av mars finns man på Norra Mos i Kumla.

 

All Fasad, som drivs av Dennis Forsberg, ingår i koncernen Plåtpartnergruppen Sverige AB där man också hittar Lillåns Bleck & Plåt i Örebro, Deje Husplåt AB i Karlstad, AB Enebybergs Plåtslageri i Täby, Alu Land AB i Skara samt Skara Plåtslageri AB i Skara.

– Vi arbetar över bolagsgränserna när så behövs, och inom All Fasad kan vi arbeta över hela landet, men har fokusområdena Göteborg- Stockholm och Jönköping-Gävle, berättar Dennis Forsberg.

Helst vill man arbeta direkt mot slutkund, där man kan vara med från början till slut i projektet, men går även in och arbetar med färdigplanerade projekt där det bara handlar om själva tillverkningen och monteringen.

– Förutom puts och tegel så gör vi allt som har med fasader att göra, i form av projektledning. Vi har alltså inga anställda montörer själva, utan vi arbetar med projekt- samt montageledning och hyr in montagepersonal. Vi ser till att finnas på plats under arbetets gång så att om det uppstår några problem så kan vi fånga upp och åtgärda dem på en gång, berättar Dennis Forsberg.

Efter bara cirka ett år blev lokalerna i Örebro för små och det var dags att söka sig något större.

– Vi hade egentligen inte tänkt oss att flytta men vi hittade inget som passade i Örebro. Där hade vi bara verkstad men ingen möjlighet att ha vårt lager där. Att vi fick denna lokal var en ren tillfällighet då den blev ledig efter en konkurs. Vi flyttade kontoret den sista februari och resten någon vecka senare. Nu är vi i full gång här och i dagsläget är vi åtta stycken men kommer att öka till tio stycken under 2018, konstaterar Dennis Forsberg.

Han konstaterar att man inom företaget ser just på framtiden.

– Vi hade en omsättning på 17,2 miljoner det första året och siktar på att öka den till drygt 36 miljoner under 2018, säger Dennis Forsberg.

Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.