Framtidens valuta bitcoin är tillgänglig för alla


Posted 2019-12-11 in Näringsliv

Nu när kontanterna börjar försvinna mer och mer i vårt svenska samhälle börjar allt fler fråga sig vad som är framtidens valuta och hur den ska fungera? Ett svar på den frågan är ”bitcoin”, enligt många just nu.

 

Bitcoin är en helt digital valuta vilket kan verka skrämmande eller svårförståeligt. Men det handlar helt enkelt om att det är avancerade datorprogram som helt och hållet håller reda på hur mycket bitcoin du har.

Bitcoin skiljer sig också från traditionella valutor som svenska kronor och amerikanska dollar i det att valutan är helt och hållet decentraliserad. Den ägs inte eller kontrolleras av någon centralbank eller regering.

För några år sedan var bitcoin svårtillgängligt och många lycksökare drogs till marknaden och gjorde den väldigt instabil. Idag är det en helt annan sak. Idag kan vanliga personer som du och jag med få förberedelser sätta igång och investera och handla med bitcoin. En av anledningarna är tjänster som exempelvis trustedbrokerz vars experter har recenserat olika bitcoinmäklare. De vet vad man ska begära av en bitcoin trader och kan presentera de bästa så att du lugnt och tryggt kan börja handla med bitcoin.

En annan anledning som bidragit till att man inte behöver vara någon börshaj för att investera i bitcoin är de hjälpmedel som tagits fram och vässats de senaste åren; bitcoin profit Det ultimata testet är ett sådant verktyg i form av en automatisk handelsplattform som visat sig vara en av de bästa och säkraste i världen. Vill du ha fler verktyg kommer du snabbt att upptäcka att det finns en rad olika säkra varianter där ute.

Så, nu kan du visa finanshajarna att de inte är ensamma om att kunna göra bra valutaaffärer. Bitcoin är en revolution för vanligt folk och det är hög tid att fler får tillgång till den.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.