Jobbannons: Mediesäljare – HKM Publishing Örebro


Posted 2021-05-11 in Näringsliv, Övrigt

Säljare / Account manager – Örebro (HKM Publishing)

HKM Media Group är en svensk mediekoncern som ger ut både papperstidningar och sajter. Papperstidningarna är till största delen egna titlar men ibland även uppdragsproduktioner. Bland tidningarna i koncernen finns exempelvis Örebro läns tidning, Nöjesguiden, Kingsize, Nollnitton och Marknad Örebro och bland sajterna finns bland annat ng.se, kingsizemag.se och totallyorebro.se. Nu vill vi expandera ytterligare och söker därför en innesäljare till HKM Publishings kontor i Örebro.

Om rollen
Som säljare/account manager i Örebro arbetar du med både Nöjesguidens och HKM Publishings produkter och projekt. Vi förser dig med ett välfyllt CRM, trevliga arbetskamrater och en grundlön med tillhörande resultatbaserad provision. Du får mål att arbeta mot och verktyg för att nå dem.

Meriterande egenskaper
– Erfarenhet av B2B-försäljning i mediebranschen, eller annan likvärdig erfarenhet. Du har i idealfallet sålt både till print och digitalt tidigare.
– Du förstår vår målgrupp, och för bonuspoäng: du är en del av vår målgrupp.
– Du har tempo och driv, vill nå resultat och tar gärna ansvar.

Placering: Örebro
Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.

Låter detta intressant? Skicka ansökan med cv och presentation till [email protected] som dessutom gärna svarar på eventuella frågor. Eftersom att vi arbetar för en jämn könsfördelning, mot diskriminering och föredrar ett trevligt arbetsklimat så välkomnar vi ansökningar från alla som tycker att de sakerna är goda idéer.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.