2013 enligt David Ehrelind


Posted 2013-12-30 in Nöje

2013 enligt David Ehrelind, spelskribent.

 

lista_davidehrelind2Vad var det bästa som hände dig under 2013?

– Efter flera månaders planering startade jag äntligen min egen Youtubekanal. Jag hade även den enorma turen att hitta kärlek.

 

Vad var det bästa som hände omvärlden under 2013?

– Sexism inom tv-spelsindustrin har aldrig varit i rampljuset som i år. Det har varit en övergångsfas från barn till vuxen för mediet och det är otroligt skönt att se att så många kämpar för en mer jämställd bransch.

 

Årets bästa tv-upplevelse?

– Som så många andra kommer jag aldrig att glömma de avslutande avsnitten av Breaking Bad. Bryan Cranstons rollinsats kommer det att pratas om i eoner.

 

Årets bästa tv-spel?

– Det har säkerligen släppts bättre spel i år, men i slutändan handlar det inte om kvalité utan hur kul man har. Jag har inte haft så roligt som jag har haft med Saints Row IV på flera år.

 

Årets bästa skiva?

– Det har varit ett ovanligt fantastiskt skivår – så fantastiskt att det är näst intill omöjligt att bara välja en. Men om det är några skivor jag bör nämna så är det The Bones of What You Believe av skotska syntpoptrion Cvrches och Trouble Will Find Me av deppgubbarna i The National.

 

Årets bästa läsning?

– Det enda jag har läst i år har varit erotisk fanfiction. Jag har legat i fosterställning sedan dess.

 

Årets mest otippade grej?

– Jag trodde verkligen att jag skulle tycka om The Last of Us och Bioshock Infinite mer än jag gjorde. Jag ville, men det gick inte. De två spelen som jag tippade skulle bli årets bästa blev istället årets största besvikelser.

 

Vad ska du göra 2014?

– Införskaffa en Playstation 4. Det kommer visserligen ta ett bra tag innan det kommer några spel av egentligt värde till maskinen, men som kritiker känns det givet att man ska vara med och tycka till om det senaste nya.

 

Vad kommer att vara bäst med 2014?

– Väntar gladeligen på Sverigedemokraternas nästa vansinniga kontrovers.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.