Dags för Stryktipset!

Foto: Adam Wrafter/Pressbild
Posted 6 månader sedan in Leva & Bo, Nöje

Stryktipset är det gamla hederliga spelet som har funnits med under väldigt lång tid i Sverige. Spelet som Svenska spel har är ett unikt sätt att spela på och lockar väldigt många spelare varje helg. Formen har haft olika namn genom historien och har utvecklats till ett mer dynamiskt spel över tid.

 

Idag är det skillnad från att spela Tipsextra som det hette en gång i tiden. Det har tillkommit funktioner som reducering, garderingar och andelsspel. Det är idag möjligt att spela Stryktipset på alla möjliga sätt. Det går att vara kreativ i sitt systembygge och vägarna till tretton rätt har aldrig varit fler.

Det är spännande hur ett så historiskt spel som Stryktipset har överlevt under lång tid och fortfarande är aktuellt idag. Stryktipset har vuxit och för varje år blir potterna och vinsterna större. Stor anledning till tillväxten för Stryktipset på senare dagar är hur man har hängt med i den teknologiska utvecklingen men hållit kvar i grundtanken som gjorde Stryktipset speciellt från början. Det är inte längre så att man stannar till vid spelbutiken för att lämna in sin rad till Stryktipset. Spelet har flyttat mer och mer digitalt. Tillsammans med digitaliseringen har Stryktipset lyckats behålla spänningen och drömmen om 13 rätt.

Stryktipset i Örebro

Precis som till många andra städer har Stryktipset anknytning till Örebro på flera sätt. Under sommaren när Allsvenskan dominerar Stryktipset så finns även Örebro SK med. BK Forward är även återkommande på en del Stryktipskuponger när man huserar i de lite högre divisionerna.

Många miljonärer

Varje år gör Stryktipset några spelare till miljonärer. För att bli miljonär på Stryktipset krävs det att man får många rätt, nästan uteslutande 13 rätt. Det krävs också att man inte är för många som har 13 rätt eftersom man blir fler att dela på potten i så fall. Allra helst skall man ju vara ensam på 13 rätt för att kunna vinna mest pengar. För att lyckas ro hem miljonerna på Stryktipset krävs det att man har med många skrällar som ingen annan har tänkt på och att kombinera de med vassa spikar.

Stryktipset hos Spelcash

På hemsidan spelcash.se hittar man ett av Sveriges bredaste utbud när det kommer till tips till Stryktipset. Det finns alltid massvis av olika andelsspel som man kan köpa in sig till inför varje omgång av stryktipset. De har något för varje plånbok och varje spelare. Oavsett om du vill lägga ner mycket eller lite pengar på en andel eller om du vill gå för de stora skrällarna istället för favoriterna så finns det. Spelcash har experter på spelet som jobbar hemifrån datorn. Man köper en andel och sen gör Spelcash jobbet genom att vara med in i sista timmen. Där har man koll på startuppställningar för lagen och värderar noga hur man ska bygga sina system. Resultatet har varit lyckosamt och det finns flera olika exempel på när deras system är med och hugger på 13 rätt. Utöver stryktipset så har de andelar till andra spännande spel också. Bomben, Topptipset, Europatipset och Powerplay kan man alla hitta andelar till hos dem.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.