Festa som Gatsby på Strömpis

Text: Thomas Helsing Foto: Wikimedia commons
Posted 2018-12-25 in Nöje

Gatsby på Strömpis

Sett eller läst ”Den store Gatsby”? Boken av F. Scott Fitzgerald skrevs 1925 och den senaste filmversionen kom 2013 med Leo DiCaprio i huvudrollen.

 

Det är berättelsen om en författare som ohjälpligt dras in i lyxen och flärden som omger hans granne må vara sliten idag men vi fortsätter att fascineras av klädmodet, de extravaganta inredningarna och den totala dekadensen som romanen (och filmerna) porträtterar.

När det drar ihop sig för trettondagsfest (den 5 januari) ser Villa Strömpis till att Örebro med omnejd får chansen att uppleva lite av Gatsbys värld. Strömpis senaste koncept ”Dejavu” ställer nämligen till med ”The Great Gatsby party”. Besökarna uppmanas hämta inspiration från filmen och sedan klä upp sig i det bästa som 1920-talets mode har att erbjuda.

Tillsammans med dansare, Dan Blaax på saxofon och festfixarna från SB Entertainment ser de till att ”the roaring twenties” blir en upplevelse för en kväll. Det nya konceptet ”Dejavu” har ambitionen att maximera gästernas upplevelser och det låter ju bra.

Hur som helst är åldersgränsen 20 plus men inträdet är tyvärr något högre än taxorna från 1920-talet. 140 kronor inklusive garderob får du vara beredd att hosta upp. Men så väntar ju också en av årets kanske mest guldkantade kvällar inne i villan, så det kan det väl vara värt?

Alltså, Gatsby förväntar sig att du kommer den 5 januari – det kommer bli episkt.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.