Gratis fotboll under sommarlovet

Text: Thomas Helsing Foto: Pressbild
Posted 2018-07-01 in Leva & Bo, Mer Läsning, Nöje

Två dagar innan semifinalspelet i VM drar igång ger sig Örebro SK in i hetluften i Allsvenskan igen. Hemma på Behrn Arena tar de emot tolfteplacerade IF Elfsborg.

 

Västkustlaget har, i stark kontrast till ÖSK, haft en miserabel vårsäsong och är bara två poäng ifrån kvalplatsen. Man avslutade dock vårsäsongen med en seger hemma mot Trelleborg vilket innebar årets första hemmavinst. Örebro å andra sidan har varit starka hemma och bara inkasserat en förlust så här långt. Den kom mot serieledande Hammarby i mitten av maj.

Den 8 juli klockan 17.30 är det dags för avspark mot Elfsborg men det innebär också startskottet kampanjen Fotbollssommar. Från och med matchen mot Elfsborg kan alla idrottande ungdomar upp till 18 år, inom Örebro län, gå in gratis på fyra matcher under sommarlovet. Det enda ÖSK kräver är att du kommer i en tröja med ditt klubbmärke på. Du behöver inte ens utöva fotboll så länge det är en idrott i en klubb i Örebro län.

Det här gör man som en hyllning till de klubbar som fostrat dagens ÖSK:are och det är alltså inte begränsat till fotboll. En plats på västra stå är det som erbjuds och det gäller följande matcher:

8 juli ÖSK-Elfsborg
21 juli ÖSK-Malmö FF
5 augusti ÖSK-BK Häcken
11 augusti ÖSK-Brommapojkarna

Så ta på dig din klubbtröja och ta dig ned till Behrn Arena på matchdagen och den speciella entrén för Fotbollssommar så har du några timmars allsvensk fotboll i toppklass framför dig.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.